A Star+ egy másik streaming platform, amely a Disney csoport része, három hónapig elérhető Brazíliában. És mint minden streaming platform, minden hónapban produkciót is kap, és a katalógusát is hizlalja. Mi, Oficina Da Net, itt fogjuk közölni a Star + híreit November hónapra.

A kapcsolódó produkciók listája itt csak a legfontosabb, mert November hónapjában sok meglepetés jelenhet meg. A hónap legfontosabb eseményei között szerepel a „Law & Order: Szervezett Bűnözés” sorozat – amely a híres Law & Order: SVU sorozatból, a „Solar Opposites” második évadából és a Marvel két animációs sorozatából származik: „M. O. D. O. K.” és „Hit Monkey”.

Csillag + kiadások 2021 novemberében
Szóval, minden további nélkül, menjünk a hírekhez. Készítsd elő a snacket, és kezdd el a házimozit!

November 03.
M. O. D. O. K. (Marvel)
Az önző M. O. D. O. K. megpróbálja használni a tudást tartalmazza az óriás fejét, hogy kordában tartani a bűnszervezet, de soha nem feledve, hogy kérem, az igényes család.

A Kárörvendés
A cselekmény Molly McGee nyomozó (Emma Booth, A „Glitch” – től) körül forog, akinek csatlakoznia kell egy kollégához (Ewen Leslie, a „Világítótestekből”), akivel évek óta nem beszélt, hogy kivizsgálja egy Nő Brutális gyilkosságát a tasmán erdőben.

Teljesítmény
A hatalom kíséri James „Ghost” St. Patrick (Omari Hardwick), egy gazdag, sikeres ember, aki tulajdonosa egy szórakozóhely New Yorkban. Birodalmat akar építeni, de csak egy problémája van: a „szellem” kettős életet él. Ha nem a klubban, akkor a város egyik legjövedelmezőbb kábítószer-hálózatának főnöke, magas színvonalú ügyfélkörrel kell foglalkoznia. A házasságát, a munkáját és a családját fenyegeti, amikor megpróbál kijutni az emberkereskedelemből.

November 05.
Anastasia: Az Elfelejtett Hercegnő (1956)
Miklós cárt és családját az 1917-es orosz forradalommal elfogták és kivégezték, de a pletykák szerint legkisebb lánya, Anastacia túlélte és Európában élt. Évekkel később egy korábbi orosz tábornoknak, aki a királyi örökséget érintő csalárd vállalkozáson él, be kell bizonyítania befektetőinek a hercegnő létezését, és egy identitás nélküli bajba jutott nőt használ fel Anastacia szerepére.

November 10.
Rebel
Erin Brockvich életéből inspirálva a sorozat Annie „Rebel” Bello (Katey Sagal), egy vicces, okos és rettenthetetlen ügyvédet követ jogi diploma nélkül. Ő kétségbeesetten törődik az okokat ő védi, és megnyeri a harcot szinte minden áron.

November 12.
Dopesick
Dopesickben egy aggódó orvos (Michael Keaton) észreveszi az opioidfüggő betegek veszélyes növekedését az irodájában, többnyire kétségbeesett munkavállalók. Folytatja a vegyszerfüggők számának emelését, és rájön, hogy nagy összeesküvés van egy hatalmas gyógyszeripari konglomerátumban. A vállalat megpróbálja eladni azt az elképzelést, hogy az oxycontin gyógyszer nem addiktív, de az információ egyértelműen kitalált.

November 17.
Hit Monkey (Marvel)
Marvel Hit-Monkey feltárja a történet egy japán hó majom, aki vezeti a szellem egy amerikai bérgyilkos használja képességeit, hogy támogassák a bosszú a Tokiói alvilág.

A Choe Show
Gyermekkori otthonának falairól David Choe neves művész viszi el vendégeit egy utazásra, ahol motivációs interjúkészítő és könyörületes hallgató. A művészet és a játék segítségével Choe és vendégei közös érzelmi élmények útján indulnak útnak. Hiteles és egységes kapcsolatán keresztül Choe képes a pillanat őszinteségét az általa készített portréhoz vinni.

Az Amerikaiak
Phillip (Matthew Rhys) és Elizabeth Jennings (Keri Russell) egy tipikus amerikai pár, akik az 1980-as években Washington külvárosában élnek két gyermekükkel, Paige-vel (Holly Taylor) és Henry-vel (Keidrich Sellati). Minden teljesen hétköznapi lenne, ha nem lenne részlet: valójában a KGB két ügynöke, az orosz hírszerzés, az Egyesült Államokban hamis identitások alatt élnek, rendezett házasságban, hogy információt szerezzenek az anyaország számára. Mivel az életüket veszélyeztetik a hidegháború javára, meg kell védeniük saját hitüket, fel kell nevelniük a gyermekeket, és biztonságban kell tartaniuk az igazi identitásokat, miközben megkérdőjelezik, hogy mi a házasság.