Sok ember számára nagyon sürgető kérdés, hogy mit válasszon-táblagépet vagy okostelefont. Valójában, mint mondják, a markerek íze és színe más. De most kitaláljuk, mit kell vásárolni. Szóval, gondoljunk szubjektíven, a tabletta egy nagy képernyő, nagy költség, nem mindig jó kamera, mind az elülső, mind a fő, érdemes csak márkás tablettákat vásárolni. Mert ha nem márkás terméket vásárol, akkor a következő problémákat ígéri: nincs szoftver támogatás, a pótalkatrészek nem mindig állnak rendelkezésre.

De a tabletta nagy, Isten ments a kijelző fog esni a csempe a fürdőszobában, vagy az aszfalton, ugyanazt a képernyőt kell keresni hosszú ideig, szorgalmasan, majd csak olyan hosszú, szorgalmasan cserélni. Ez csak a képernyő, nem is beszélve a hurkokról, hangszórókról, kamerákról, sőt a hangerőszabályzókról vagy a zárakról. Természetesen ugyanaz a probléma van a nem márkás okostelefonokkal, de annak valószínűsége, hogy eldobja az okostelefont, nagyságrenddel kisebb a méretei miatt. Általában a jó és tisztességes tabletta kiválasztása egyfajta művészet. Az okostelefonokkal könnyebb, amint azt a gyakorlat mutatja. A jó tabletta kiválasztásához legalább minimális ismeretekkel kell rendelkeznie ezen a területen, vagy kérnie kell egy ismerősét vagy barátját, hogy konzultáljon. Természetesen senki sem tagadja, hogy megvásárolhatja magát, például egy iPad-et, de egyáltalán nem aggódik, mert az Apple technológia minőségi. Mindenki így gondolkodik, de van egy kis fogás-nem mindenkinek van pénze az Apple termékekre, mert a vállalat moduljainak költsége meglehetősen magas, és nem mindenki engedheti meg magának.

Térjünk vissza a témához. Egy jó tablettát a következőképpen kell kiválasztani: vegyen egy darab papírt és egy tollat, majd írja le egy oszlopba az érdeklődő eszköz összes jellemzőjét. Például a képernyő átlója, az akkumulátor kapacitása stb.

Miután lemerült, nyugodtan vegyen egy levelet, és menjen a boltba, ha még mindig úgy dönt, hogy vásárol. Itt kezdődik a legérdekesebb dolog. A bolt bejáratánál egy értékesítési tanácsadó minden bizonnyal megközelíti Önt. Az első hiba, amit a vásárlók elkövetnek, hogy elkezdik hallgatni őt, és hagyják, hogy uralja a párbeszédet. Mondja: „Köszönöm, fiatalember, úgy döntök”, és azonnal vegye ki a darab papírt, amelyen leírta a jellemzői a szerkentyű érdekli, és elkezd keresni egy eszköz többé-kevésbé alkalmas a kritériumoknak.

Csak akkor vegye fel a kapcsolatot az eladóval, ha szüksége van rá. Például Ismerje meg a modul gyártásának dátumát, de ismét csak márkás tablettákat / okostelefonokat vásároljon. Vagy annak érdekében, hogy megnézze. És jobb, ha leveszem a standról, és odaadom, hogy megérintse a készüléket. Az első kapcsolat a jövőbeli táblagépével nagyon fontos pillanat, a tapintható érzés nem kevésbé fontos, mint a jellemzők. Ez azért van, mert az emberek különbözőek, valaki szereti a fémdobozokat, valaki műanyagot, valaki bársonyos bevonattal. Ha így történt, hogy vásárolt magának egy új eszközt, akkor ne kímélje meg a pénzt, vásároljon okostelefon tokot, ragasztjon egy védőfóliát, vagy még jobb, egy védőüveget. Annak érdekében, hogy a készülék teljesen biztonságos legyen, óvatosan és óvatosan használja, ne hagyja, hogy a készülék képernyője foltos vagy piszkos legyen, és ne hagyja poros helyen, mivel a hőtermelés miatt az összes por leülepedik rajta, és ez nem túl jó a tabletta/okostelefon hangszórókhoz.