Ingyenes alternatívákat keres a nagyobb streaming platformokhoz, például a Netflixhez? Bár a világ minden tájáról nagyon gyakoriak, a fizetett streaming szolgáltatások nem mindenki valósága. Akár kevés a pénze, vagy az az egyszerű tény, hogy nem élvezi a leghíresebb patakok, mint a Netflix, kiváló Videó, sokan nem hozzáférést fizetett szolgáltatások szereted nézni online produkciók ingyen, gondoltam, hogy elváltunk egy listát azokról a webhelyekről, ahol felfedezheti több címek mozi közvetlenül a haza.

Tudta, hogy ezt megteheti anélkül, hogy „kalóz” webhelyeket használna, tele vírusokkal? Sok olyan streaming csatorna van, amely ingyenes, és a legváltozatosabb produkciókat kínálja. A keresés megkönnyítése érdekében elválasztottuk a 8 legjobb webhelyet, amelyek ezt az ingyenes online filmnézési szolgáltatást kínálják. A listán vannak a leggyakoribb, jól ismert, mint például a YouTube, a webhelyek egészen más, mint a hagyományos.

A legjobb webhelyek, ahol 2021-ben ingyen nézhetnek filmeket online
Egyes webhelyek csak angolul kínálnak tartalmat. Nézze meg a listát, és tanuljon meg egy kicsit többet arról, amit az egyes webhelyek kínálnak!

Voodoo
Vudu Filmek Minket az egyik lehetőség, azok számára, akik kiváló minőségű filmek, TV műsorok: van, működik is rendelkezésre áll, a 4K. a webhely kínál a tartalom ingyenes, de a kijelző korlátozott számú hirdetések lejátszás – jó, hogy tartsa ezt szem előtt, amikor nézni. Még mindig van néhány tartalom, amelyet fizetnek,ezért tartsa szemmel. Az egyik különbség az, hogy a Vudu lehetőséget kínál több eszköz letöltésére és futtatására, például intelligens TV-k, Blu-ray, konzolok (Xbox One / S / X, PlayStation 3 és 4), streaming eszközök( Apple TV, Roku, Chromecast stb.), Nvidia Shield, Android és iOS eszközök, Windows 10 és egyéb eszközök. A felület nagyon intuitív, könnyen használható, amellett, hogy a helyszínen kínál információt minden egyes munka, mint például a kiadás dátuma, ugyanabban a munkamenetben, felirat lehetőségek. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie.

Popcornflix
A film klasszikus sok más produkciók, Popcornflix egy másik jó lehetőség azok számára, akik SZABAD művek, a filmek, mind a sorozat, hogy vicces videók, hogy elterjedt az interneten. Maga az oldal szerint”lenyűgöző dokumentumfilmek, külföldi filmek, eredeti websorozat és a holnap legfényesebb filmjeit bemutató helyszín” állnak rendelkezésre. Könnyen használható, a webhely nem igényel bejelentkezést a tartalom eléréséhez, nagyon intuitív. A tesztelés során rájöttünk, hogy egyes filmek és sorozatok nem állnak rendelkezésre Brazil területen, de mások normálisan működnek. Tehát szükség lehet A hozzáférhető művek keresésére.

TV csövek
A meglehetősen egyszerű kezelőfelülettel a Tubi TV több mint 20 ezer filmet és televíziós műsort kínál. Nem kell bejelentkezni (ami előnyt jelent), a szolgáltatás kategóriánként elválasztja a tartalmat, ami nagyon érdekes lehet megtalálni azokat a munkákat, amelyek vonzzák a figyelmet. Amellett, hogy fut a böngészőben, Tubi is van app, elérhető mind az Android és iOS, valamint az Amazon Fire és Roku. A katalógusban mind a klasszikus művek, mind az újdonságok megtalálhatók.

Kanopy
Figyelem diákok, ez az oldal az Ön számára! A Kanopy számos produkciót kínál, hirdetések bemutatása nélkül. Ezek filmek, dokumentumfilmek, klasszikus és független mozi, valamint oktatási videók. A szolgáltatást közkönyvtárakkal és egyetemekkel együttműködve, hirdetésmentes élményben kínálják, amely TV-n, mobiltelefonon, táblagépen és online is élvezhető. Sajnos nem minden egyetem regisztrálva van – egy gyors keresés során csak a Londrina Állami Egyetem jelent meg Brazíliában. Lehetőség van azonban arra, hogy egy űrlap kitöltésével kérje a partnerséget. Tehát ki tudja, hogyan kell felvenni a kapcsolatot az egyetem vagy a nyilvános könyvtár, és mutassa érdeklődését eléréséhez Kanopy?

Plex
A Plex eddig már megjelent a listán, hogy portugálul kínálja a webhelyet. A szolgáltatás nem csak egy streaming csatorna, hanem működik, mint egy média hub, a webes programok, Hírek, podcastok mellett sorozat, filmek. Az alkalmazás letölthető, amellett, hogy fut az interneten, a helyszínen létrehozását igényli bejelentkezési hozzáférés, de biztosítja, hogy nincs díj a szolgáltatás. Lehetőség van feliratkozni a „prémium” verzióra, de az ingyenes munkamenetben is széles választék van. Egyes felhasználók osztályozták, hogy a szolgáltatás kiválóan alkalmas a figyelt tartalom megszervezésére is, így jó kérés lehet azok számára, akiknek erre szükségük van.

Vimeo
A Vimeo-t 2004-ben olyan filmkészítők csoportja hozta létre, akik egyszerű módot kerestek a videók megosztására barátaival. Az ötlet kezdett elterjedni, és azonnal virágozni kezdett a videó készítők közössége. Vimeo jelenleg több mint 175.000.000 alkotók világszerte. Az ingyenes verzió használatához bejelentkezésre is szükség van, de több kategória is elérhető, amelyek kompenzálhatják. A kategóriák között szerepel az animáció, a dokumentumfilmek, a divat, az élelmiszer, a komédia stb. Vimeo elérhető online és letölthető, macOS, iOS és Android.

Youtube
Természetesen a legismertebb a Lisa webhelyei közül, a YouTube a videók legnagyobb forrása az interneten. Annak ellenére, hogy a youtube films platformra (amely a link célpontja) támaszkodva sikeres filmek vásárlására és kölcsönzésére, vannak olyan filmek is, amelyek ingyenesen elérhetők a platformon. Ezek általában régebbi művek, amelyek nem hivatalos csatornákon érhetők el. Vannak olyanok, akik azt mondják, hogy vannak olyan klasszikus filmek, amelyek ingyenesek a YouTube-filmeken is, de nem találtunk (tehát ha keresni akarsz, csalódott lehet). Itt a tipp egy kicsit közelebb áll a kalózoldalakhoz, de elméletileg, amikor a YouTube-on néz, a felhasználó nem szegi meg a törvényeket, mivel a szerzői jogot a gyártó cég nem követelte meg.

Spcine Játszani
A lista Brazil képviselője, a Spcine Play az egyetlen nyilvános streaming platform Brazíliában. Maga a platform szerint a kurátorság a São Paulo főbb műsoraiból és filmfesztiváljaiból származó filmeket, valamint a város kulturális programozásának kizárólagos tartalmát mutatja be. Ezek a filmek mellett show-k, műsorok és előadások. A tipp különleges azok számára, akik szeretik a brazil mozit. A szolgáltatás egész Brazília számára elérhető, ingyenes, de nézéskor egy másik platformra (Looke) irányítja, amely bejelentkezést igényel.

Közvetítés?
Tudod, hogy Brazíliában vannak teljes működésű streaming platformok, itt az Oficina Da Net-en az egyes szolgáltatások fő híreit fedjük le, a linkek alatt hagyjuk el, ahol megtalálhatja a kiadásokat: