Más gyártók közül a kínai gyártót már régóta kedvelik az olcsó, de elég jó minőségű eszközök rajongói. A gyártó intenzíven bővíti termékeinek listáját, folyamatosan feltöltve új költségvetési modellekkel, nem annyira. Jól csinálják az olcsó, de Funkcionális alkatrészek miatt,amelyek végül nagyszámú Vásárlót vonzanak. Ez a cikk részletesen elmondja a táblagépek piacán az „erős középső embert” – Lenovo Tab 3 Plus 8703x.

Tervezés

A tabletta műanyag téglalap alakú, matt kék színű, áramvonalas sarkokkal. Ez elég kényelmes, hogy tartsa a kezében, mert a kompakt méret, könnyű súly, valamint a technológia a védelem a víz és a por inspirálja a tulajdonos bizalommal a megbízhatóságát a szerkentyű, ha használják a szabadban. Az összeszerelést minőségileg végezték, az alkatrészek, panelek nem „járnak”, nem nyikorognak. A modul elöl van keretezve.

Kijelző, Hang, Kamera, Billentyűzet

A kompakt 8 hüvelykes fényes képernyő jó Full HD felbontással rendelkezik. Ez alapján egy IPS mátrix, amely garantálja a kiváló minőségű fényes kép, gazdag színek, de meg kell szokni, hogy a kijelző visszaverődés napos időben.

A táblagép akusztikája elég hangos és világos, de a kedvenc dalok hallgatása fejhallgatón keresztül sokkal kellemesebb lesz.

A modul tulajdonosa képes lesz két meglehetősen tisztességes felbontású kamerát használni – egy 5 megapixeles elülső, valamint egy 8 megapixeles hátsó kamera autofókusszal és vakuval.

A billentyűzet, mint minden tabletta-egy szabványos érintőképernyős elrendezés, amely nem feltétlenül kényelmes, mivel maga a modul kis képernyője álló helyzetben van.

Hatékonyság

Nagy teljesítményű, viszonylag olcsó Qualcomm Snapdragon 625 processzorral rendelkezik, 2 GHz-es frekvenciával, valamint Adreno 506 videó gyorsítóval a kiváló minőségű 4K videó lejátszáshoz. A táblagép szilárd RAM-mal rendelkezik a „fékek” nélküli munkavégzéshez, valamint beépített 16 GB-os a rendszer és az interfész működéséhez.

Portok, akkumulátor és kommunikáció

A tervezők sok különböző csatlakozást és gombot helyeztek el itt. A jobb oldalon van egy hangerőszabályzó és egy eszközindító gomb. A bal oldalon van egy micro-SIM nyílás és egy microSD kártyaolvasó. A tetején-micro-USB és audio kimenet.

A tabletta meglehetősen jó lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. A háttérben a teljes töltés 14 órán át tart, mérsékelt terhelés esetén az akkumulátor 8 órán át működik.

Amellett, hogy a szabványos funkciók – Wi-Fi, Bluetooth, ez a készülék támogatja a 3G, LTE, GPS.

Következtetés

A kompakt gadget úgy tűnik, hogy folyamatosan kéznél van, és a jó teljesítmény, valamint a nagy felbontású kijelző nem hagyja cserben, ha szörfözés az Interneten, videók nézése. A szilárd akkumulátor bizalmat kelt a tabletta hosszú távú működésében is. Ennek az eszköznek a költsége 280 dollár, ami teljes mértékben igazolja az ilyen vásárlást.