A HBO Max hihetetlen produkciókkal teli katalógussal rendelkezik, sőt katalógusában is számos mű található, a platform November hónapjának érkezésekor még inkább növeli a listát. Nagyon változatos újdonságok, amelyek különböző korcsoportokat fognak kérni.

Az új produkciók között a legkülönfélébb műfajú sorozatok és filmek szerepelnek. Az egyik csúcspont a „Duna” című film, amely már eljutott az Egyesült Államokba, és hamarosan megérkezik tupiniquins földjeire. Egy másik novemberi újdonság a „Sandy + Chef” Valóság show, amely az énekes Sandy tanulási recepteket hozza híres szakácsok segítségével.

39 HBO Max kiadás 2021 novemberében
Minden további nélkül, menjünk le az üzletbe! Nézze meg a hónap híreit az HBO Max-tól.

November 04.
Osztályvezető
A cselekmény olyan tehetséges diákok csoportjára összpontosít, akik életük legnagyobb kihívásával szembesülnek-egy Alicia Gomez (Isabella Gomez) nevű tanár, aki azt akarja, hogy kevésbé összpontosítsanak a fokozatokra, inkább a mai életre.

November 05.
Newark sok Szentje
1967-ben a New Jersey-i Newarkban faji viszály kezdődött a feketék és az olaszok között. Ebben a forgatókönyvben kezdődik a fiatal Tony Soprano, mint a régió egyik legnagyobb gengsztere. Hivatalos szinopszis még nem hozták nyilvánosságra.

November 11.
Sandy + Séf
Ez lesz a Selena + Chef Program Nemzeti verziója a HBO Max American-en. 10 epizóddal a látványosság egy másik vendéget és szakácsot mutat be, aki párosul az énekes / színésznővel. Együtt, minden a házában, szakács különböző típusú élelmiszerek, és eszmét cserélnek, titkok, receptek.

November 14.
Kamikaze
A második világháborús Dráma John Wukovits „Pokol Az égből: a USS Laffey epikus története és a második világháború legnagyobb Kamikaze támadása” című könyvén alapul. 1945.április 16-án az USS Laffey romboló legénysége könyörtelen kamikaze támadást támadott. 80 perc elteltével 22 folyamatos légicsapás és négy közvetlen bombatámadás után hat japán harci repülőgép lépett be a hajóba, felgyújtva a hajót. Harminckét ember meghalt és 71 megsebesült aznap. A hajó kapitánya, Frederick Julian Becton nem volt hajlandó feladni, ő és csapata harcolt, végül megnyerte a napot, megszerezve a Laffey-t, a „The ship that does not die”nevet.

November 18.
A szex életét Egyetemista lányok
A főiskolás lányok szexuális élete ellentmondások és hormonok halmaza, ezek a lányok természetesek és idegesítőek, miközben új, szabad életüket az egyetemen élik.

November 19.
Richárd Király
A Bajnokok teremtése egy életrajzi film, amelyet Richard Williams, a híres teniszezők apja, Serena Williams és Venus Williams inspirált. Richard (Will Smith) saját és rendhagyó módszereit alkalmazza, világos elképzelése szerint Serena (Demi Singleton) és Venus (Saniyya Sidney) lányainak építkezik. Elhatározva, a lányok apja mindent megtesz annak érdekében, hogy Compton utcáiról a világ minden tájáról bíróság elé kerüljön.Tökéletes Élet
María (Leticia Dolera) hamarosan eléri azt az életmagasságot, amelyről mindig is álmodott, amikor férje bevallja, hogy a ház jelzáloghitelének aláírásának napján már nem tudja elviselni ellenőrző és rugalmatlan módját, és feladja az üzletet. Nővére, Eszter (Aixa Villagrán) és legjobb barátja, Cris (Celia Freijeiro) mellett, akik szintén válságokon mennek keresztül, María 30 éves korában rájön, hogy tervei nem hozták meg a várt boldogságot. A három megérti, hogy a tökéletes életnek nem feltétlenül kell olyannak lennie, ahogy elképzelték.

Nincs dátum beállítva
A HBO Max nem hozta nyilvánosságra a premierek pontos dátumait, de kiderült, hogy a hónap folyamán ezek a produkciók elérhetők lesznek a katalógusban. És jó emlékezni arra is, hogy ezek csak November csúcspontjai, és sok más produkció is elérhető lesz a hónap folyamán.

Dűne
Jabba-Dabba Dinoszauruszok
Jellystone!
Gossip Girl-Új epizódok
Selena + Séf
Newark sok Szentje
8 Bites Christimas
Goodfellas
Aviator
Az Addams Család
Fekete férfiak 3
Naplemente előtt
Zenedoboz: Szaggatott
Diego, Az Utolsó Búcsú
Jupiter
A nyár élünk
A Nagy Megjelenés
Blade Runner: Fekete Lotus
Fringe
Walker
Az Ügynökség
Déli Oldal
Sart Of
A Láthatatlan Vonal
Gen: Lock
A Bőrömben
Bump
Fekete és eltűnt
Új évszakok
Örökségek / 4. Évad
All American / 4. Évad
A Gumball csodálatos világa / 5. és 6. évad
Tini titánok megy / 7. Évad