A WhatsApp új frissítést küldött a Google Play béta programján keresztül. A wabetainfo webhely szerint ez a 2.21.23.1 Verzió. WhatsApp kiadta a lehetőséget, hogy törölje az üzeneteket mindenkinek 4 évvel ezelőtt. A funkciónak azonban korlátozása volt: az üzeneteket csak egy bizonyos időn belül törölheti.

Röviden, amikor a WhatsApp kiadta a funkciót,a határértéket 7 percre állították. Vagyis nem törölhet egy üzenetet mindenki számára, ha 8 perccel ezelőtt küldték. Egy idő után a WhatsApp új határértéket állított be: 4096 másodperc. Vagyis 1 óra, 8 perc és 16 másodperc.

Nem boldog, most a platformnak még több korlátozást kell kiadnia a régi üzenetek törléséhez. Ellenőrizze az alábbiakban az összes részletet.

A WhatsApp lehetővé teszi a régebbi üzenetek törlését
A WhatsApp a” Törlés mindenkinek ” új verzióján dolgozik, amely a jövőbeli frissítés során a korlátot új határozatlan időre meghosszabbítja. Nézze meg az alábbi képet:

Amint az ebben a képernyőképben látható, az „üzenet törlése mindenkinek” új verziója lehetővé teszi a 3 hónappal ezelőtt elküldött üzenet törlését – ez azért van, mert a WhatsApp egy jövőbeli frissítésben meg kívánja változtatni a határidőt.

Röviden, a funkció lehetővé teszi, hogy töröljön minden üzenetet mindenki számára, anélkül, hogy figyelembe venné az elküldött időt. Mivel azonban ez az új törlési verzió fejlesztés alatt áll, a kiadás előtt teljesen megváltozhat. Ezenkívül semmit sem erősítenek meg mindig, amíg a funkció aktiválódik a béta tesztelők számára.

Így megerősíthető, hogy fejlesztés alatt áll az üzenet törlése mindenki számára határidők nélkül. Végül nincs ismert megjelenési dátum is.