A Galaxy S21 Fe da Samsung já deveria ter sido lançado no meio deste ano. Időközben egy sor előre nem látható esemény kénytelen volt lezárni hivatalos bejelentését. Mivel a vállalat nem erősítette meg semmit az új rajongói kiadás elindításának feltételezett időpontjáról, a legfrissebb pletykák azt sugallják, hogy ennek a CES 2022 alatt kell megtörténnie. A technológiai ágazat legnagyobb vásárát január 5.és 8. között rendezik meg Las Vegasban.

A Galaxy S21 FE a CES 2022-en indul
A informação foi divulgada pelo SamMobile, afirmando que a espera está prestes a acabar. Ao que tudo indica, o rumor pode realmente estar correto, já que um relatório mais antigo já sugeria a dato de 11 de janeiro como o dia oficial para o lançamento do Galaxy S21 FE.

Ebben az esetben a dél-koreai óriásnak részesülnie kell, de a vásár alatt nem lesz megállapodás. Végül a CES helyet kínál a technológiai ágazat különböző szegmenseinek gyártói számára, de különösen a gadgetek, a portáteis és az até eletrodomésticos számára.

Mit várhatunk a Galaxy S21 FE-től?
Já identificado pelo codigo de referência SM-G9900, O Galaxy S21 FE deve ser anunciado com uma tela de resolução Full HD + e tamanho de 6,4 polegadas, o que é maior que seu modelo padrão, O Galaxy S21. Az aparelho memória konfigurációjának 8 GB RAM-ot, 256 GB belső teret kell kínálnia, de azzal a lehetőséggel, hogy a helyet microSD kártya segítségével bővítse.

Az akkumulátor energia tartálya 4.500 mAh, pontosan nem szükséges, és támogatja a gyors carregamento 45W, embora o carregador enviado deve ter potência máxima de 25W .Hány kamera, lehetséges, hogy volt egy összesen három lencsék a hátsó, hogy a fő 32MP, ultrawide 12MP és egy teleobjektív 8MP. Önportrék esetén az elülső résznek 12MP-nek kell lennie.

A fim szerint érdemes megjegyezni, hogy a Galaxy S21 FE-t az Exynos chip, a Bem mint Snapdragon 888-val használták, megismételve azt a tényt, hogy ez az S20 FE lançamento-ban történt. Nem entanto, é importante ressaltar que sajnos, os modellos com processador Snapdragon serão restritos solo para o mercado coreano. Os demais mercados e países receberão modelos integrados com o chip Exynos, fabricado pela propria Samsung.

Como a Samsung não costuma comentar rumores, a informação sobre o lançamento do Gaalxy S21 FE ser anunciado durante a CES 2022 deve ser enfrada no momento solo com um pletyka. Mindenesetre, o aparelho já foi homologado pela Anatel, jelezve, hogy az ele-t Brazíliában is bejelentik.